Afval poging 112

Het Smikkelmagie programma van Mirella’s levensvitamientjes.

Stel je eens voor na al die jaren ploeteren, proberen en alle moed bijeen rapen voor het zoveelste dieet 🙁

Alle dieethypes gevolgd en nog zit je met de gebakken peren….in dit geval gebakken spekjes. Na alle hypes gewicht kwijt die er net zo snel weer aankomen als dat je ze zag wegvliegen. En na alle pogingen nog steeds niet bij jouw verlangen uitgekomen….een heerlijk energiek en slanker lijf! Maar hoe ouder je word hoe meer je buikje lijkt te groeien terwijl je niet eens meer eet!!! Ach ja, dan kom je ook nog in de overgang pfffffffffff.

Je legt je er eigenlijk bij neer en eet van ellende dan maar het hele pak koekjes leeg, wat boeit het eigenlijk nog? En het blijft niet bij dat pak koekjes. Het voelt alsof je de controle over je eetgedrag kwijt bent. Meer en meer raak je ervan overtuigd dat een slanker en energieker lijf niet voor jou is weggelegd.

Nog steeds niet passen in die kickse jurk of pak want je krijgt die rolletjes er niet in weggestopt, nog steeds weglopend van je eigen spiegelbeeld als je daar nog de energie voor kunt opbrengen…En dan je zelfvertrouwen pffffffffff dat loopt iedere keer een behoorlijke deuk op. Dat heeft zoveel impact op al je levensgebieden, je werk, je relatie, je omgang met vrienden en het meeste op je eigenwaarde.

Je wilde het afvallen snel, simpel en effectief doen. Die eerste 2 lukte nog wel maar het effectieve bleef achterwege. Het was niet blijvend, weer niet, domper nummer 7, 8,9….etc….    Je wordt er zo moe van!!

Je ziet jezelf bij iedere lijnpoging kwijlend over de rand van je bakje sla kijkend naar de rest van je gezelschap aan tafel. Alleen al bij het kijken naar iedere hap die zij nemen van hun heerlijke eten voel jij de onsjes al aan je heupen plakken.

Terwijl je o zo verlangd naar een hap heerlijkheid zonder dat je het op je heupen zou blijven plakken!! En dan die
vakanties……..oh men, iedere dag zoveel moeite doen om niet bij te komen terwijl er zoveel heerlijkheden uitgestald liggen……en geen enkele cocktail voldoet aan jouw dieet!!!!

Wat nu als het anders zou kunnen?? Wat nu als je met gewoon simpel eten, snel klaar te maken, makkelijk in te passen in je gezin, mee naar het werk te nemen wel een blijvend resultaat zou bereiken?? Dat je dit keer niet meer na een maand je kickse jurk of pak in een hoek hoeft te gooien omdat je alweer bijgekomen bent? Wat nu als je de energie hebt om lekker de dag te starten? Zeker in de wetenschap dat je geen uren kwijt bent om iets passends te vinden om aan te doen? Dat ook jij gewoon lekker kunt mee eten en relaxed kan genieten van je vakantie? Utopie???

Nope, ik ben het bewijs en met mij nog vele anderen. Smikkelmagie van Mirella’s Levensvitamientjes doet wat het beloofd….afvallen en energieker worden door heerlijk te eten!

Het bevat alles wat je nodig hebt om gezond af te vallen en dat is wat het ook blijvend maakt. Door gezond af te vallen gaat je lichaam met jou mee werken. Als je op de ongezonde snelle manier afvalt gaat je lichaam in de weerstand. Het roept HELP, zij doet het weer!!!! En stapt op de rem en trekt na een paar pogingen zelfs de handrem aan….afgelopen met dat gelijn!!! Ik wil eten, gezond eten!!!

Maar vaak weet je niet waar te starten en heb je ook niet de moed of het geloof erin dat jij dit ook zou kunnen. Weet je….dat had ik ook niet meer. Na poging 112 hield ik de moed er niet meer in en ook mijn geloof in mijzelf was in mijn sokken gezakt. 

Toch startte ik nog 1 keer opnieuw. Dit keer niet met lijnen, oh nee, never nooit meer! Ik startte met een gezonde levensstijl en dat……werkt als een tierelier. Als ik kijk naar mijn resultaten maar vooral naar hoe ik mij nu voel is dat een wereld van verschil. Dit doet alle lijnpogingen verbleken en durf ik er niet meer aan te denken aan de schade dat ik aan mijn lichaam had aangericht.

Afslanken doe je bij mij samen en niet alleen. Ik ben er voor je, all the way en laat jou niet in de steek. Ook niet als er per ongeluk toch iets teveel ongezond lekkers op je bord beland….juist dan gaan we vol gas geven!

Ik ben zo overtuigd van mijn methode en begeleiding dat ik de volgende uitdaging aan durf te gaan:

Mocht het zo zijn dat jij absoluut geen resultaat behaald door het programma of mijn begeleiding, wat ik ten zeerste betwijfel…..dan krijg jij binnen 30 dagen je geld terug….is dat een faire deal of niet?? En of course alles in het grootste vertrouwen dat je niet iedere dag door de Mc Drive naar huis toe rijdt. <img draggable=” 

Je staat niet alleen maar het besluit ligt bij jou, alleen bij jou. De eerste stap is aan jou en samen maken we de vervolgstappen. Met kleine nieuwe stapjes richting een heel parcours die we samen doorlopen.

Mijn parcours naar een gezonde levensstijl is bedoeld voor vrouwen die de controle terug willen over hun eetgedrag. Die het zat zijn om iedere keer weer in dezelfde cirkel te blijven hangen. Die de cirkel van aankomen, afvallen en aankomen voorgoed willen verbreken op een gezonde manier.
Die hun eigen excuses zat zijn maar ook het lijf dat de controle schijnt te hebben over hoe zij zich voelen.

Die zichzelf het mooiste cadeau ooit willen geven…..weer in controle te zijn zonder alle overbodige ballast, blakend van gezondheid en energie, stralend van plezier en een zelfvertrouwen waar niemand meer omheen kan!

Hallo dromen, ik ben er weer en ga jullie achterna! Hallo slingers van het leven, ik kom jullie ophangen!

Iedere maand heb ik 5 plekken om mijn unieke begeleiding te geven. Laat daar gewoon eentje voor jou bij zijn! Zekerder op weg naar een slanker en energiekere jij kan jouw 2020 niet starten!

Lieve groet, Mirella

afvallen zonder dieet

Plaats een reactie