Jouw Droom

Je wilt fitter, gezonder, vrijer, blijer, zelfverzekerder en beweeglijker zijn en je niet meer willen schamen voor je eigen lichaam. Die wens….een droom die uit zou komen en het leven zoveel mooier zou maken. Voor jezelf maar ook voor je dierbare naasten.

Je wilt echter ook niet te veel concessies te doen aan de leuke dingen van het leven. Zonder al te veel poespas lekker en gezond willen eten. Je zou zo graag op een gezonde manier willen afvallen zodat ook je energie weer een boost zou kunnen krijgen. Maar je weet dat het je niet alleen gaat lukken. Je hebt echt een stok achter de deur nodig, een hele flinke ook nog!

Iemand voor jou en met jou!

Je zou zo graag willen dat er iemand was die je bij de hand pakte en zei kom maar bij mij. Ik begeleid je vanaf de allereerste stap en blijf bij je, all the way. Iemand die met jou voor jou zorgt, eindelijk iemand die helemaal voor jou gaat.

Je wilt iemand die je kunt vertrouwen, bij wie je kwetsbaar mag zijn, zonder oordeel en veroordeel. Tegen wie je mag zeggen als het toch even fout loopt. Als je toch die doos chocolade hebt verorberd. Die dan tegen je zegt dat het goed komt ondanks die doos chocolade. Iemand die snapt dat het nog niet zo makkelijk is om te starten met een gezonde levensstijl. Die weet waar jij tegenaan loopt.

Iemand die de extra stap in jouw richting durft te maken en je liefdevol confronteert met de dingen die even niet goed gaan. En je dan weer de juiste richting aangeeft. Iemand die weet hoe het is om op jouw plaats te hebben gestaan en iemand met genoeg lef om tegen jou te zeggen dat het nu jouw beurt is.

Het is jouw tijd, nu meer dan ooit tevoren!

Het is nu jouw tijd om te mogen gaan shinen in een gezonder, energieker en slanker lijf. Je eerste stap naar deze tijd is nu en met mij want ik weet hoe het was maar ook hoeveel beter het nu voelt. Ik ben er voor jou, all the way!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Plaats een reactie